Stroitelstvo.info. "От старта през 1995 г. на първата индустриална зона – "Марица", досега във всички зони са направени инвестиции за над 1 млрд. евро и са привлечени над 100 инвеститори, от тях 80 чужди, открити са над 12 000 работни места и са изградени 845 000 кв.м индустриални и логистични площи, конкретизира характеристиките на "Тракия икономическа зона" инж. Пламен Панчев, председател на съвета на директорите на "Сиенит холдинг" АД и председател на УС на сдружение "Инвестиционна инициатива" и "Клъстер проектиране и строителство" - инициатори и организатори на зоната." />

11 нови предприятия се развиват в „Тракия икономическа зона“

11 нови предприятия се развиват в „Тракия икономическа зона“

Общините Пловдив, Асеновград, Куклен, „Марица“, Родопи“, Първомай и Раковски декларират подкрепа за мащабния проект „Тракия икономическа зона“, пише сайтът Stroitelstvo.info.

„От старта през 1995 г. на първата индустриална зона – „Марица“, досега във всички зони са направени инвестиции за над 1 млрд. евро и са привлечени над 100 инвеститори, от тях 80 чужди, открити са над 12 000 работни места и са изградени 845 000 кв.м индустриални и логистични площи, конкретизира характеристиките на „Тракия икономическа зона“ инж. Пламен Панчев, председател на съвета на директорите на „Сиенит холдинг“ АД и председател на УС на сдружение „Инвестиционна инициатива“ и „Клъстер проектиране и строителство“ – инициатори и организатори на зоната.